Wat zijn Arrow Overhemden?

Wat zijn Arrow Overhemden?

Het Amerikaanse merk Arrow is een populair merk. Arrow overhemden worden bestempeld als degelijk en vertrouwd. Het wordt tevens gemaakt van de betere garens en stoffen. Als men aan Arrow denkt moet het denken aan uitstraling en aantrekkingskracht. Arrow geeft een echte authentieke Amerikaanse stijl weer. Arrow overhemden zijn beschikbaar in drie verschillende pasvormen. Zo is er de Regular Fit, Fitted en Slim Fit. Wilt u de collectie bekijken? Klik dan snel op deze link en u wordt doorverwezen naar de webshop!

Welke Arrow overhemden zijn geschikt voor mij?

De Regular Fit geeft een normale pasvorm weer en is niet getailleerd. Deze overhemden hebben een mooie rechte pasvorm welke geschikt is voor iedere man. Al deze overhemden beschikken over een borstvakje voor uw visitekaartjes of bijvoorbeeld een pen. Deze overhemden staan bekend om de heerlijke pasvorm en de strijkvrije stoffen die hierin verwerkt zitten. Bij Overhemden.com is deze in allerlei kleuren verkrijgbaar.

De Arrow Fitted overhemden hebben een verfijnde en getailleerde pasvorm. Dit overhemd is ideaal voor de man die een licht getailleerd shirt wil dragen. De Fitted collectie is net wat sportiever en hebben geen borstzakje. Net als de Regular Fit zijn ook de Fitted overhemden in verschillende kleuren beschikbaar.

De laatste pasvorm is de Slim Fit. Deze hebben een strak getailleerde pasvorm. Dit betekend dat dat verhouding tussen de borst en buik groot is. Het is gemaakt voor de mannen met een kleine taille en is ideaal voor gespierde en slanke mannen. Net als de Fitted overhemden heeft de Slim Fit geen borstzakje en zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Bestel vandaag nog uw Overhemd

Klik snel op deze link om uw Arrow overhemden te selecteren en te bestellen! Hier vindt u een breed assortiment van alle Arrow overhemden. Tevens staan er adviseurs klaar om u te helpen via een persoonlijk chat. Op deze manier zal u altijd uw perfecte overhemd vinden.