Waarom tassen bedrukken en waar kan dat?

Waarom tassen bedrukken en waar kan dat?

Tassen bedrukken

Iedereen bevindt zich frequent in situaties waarin ze een tas nodig hebben. Van het dragen van de boodschappen tot aan het meenemen van spullen in een rugtas voor een dagje uit, vele contexten zijn bedenkbaar waarin iemand gebruik wil maken van een tas. Dit is één van de redenen waarom tassen erg populair zijn als giveaway of relatiegeschenk. Velen kiezen er dan ook voor om tassen te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam of het logo van een bedrijf, want de zijden van een tas zijn hier ideaal voor. Daarnaast is een tas ook een mobiele promotietool, mensen nemen het mee naar winkels en lopen vervolgens ook daar rond met een tas met jouw logo en/of naam er op. Daarom is het laten bedrukken van tassen een slim idee als je de naamsbekendheid van jouw bedrijf wilt vergroten.

 

Soorten tassen om te laten bedrukken

Omdat er in vele situaties gekozen kan worden voor het gebruik van een tas, zijn er ook meerdere soorten tassen die een bedrijf kan laten bedrukken. Zo zijn er de goedkope papieren tassen, vaak gebruikt voor boodschappen. Kost bijna niets en ook het bedrukken van deze tassen is een kleine moeite. Ook rugtassen behoren tot de mogelijkheden, ideaal voor een dagje uit. Daarnaast is er de keuze uit nog veel meer soorten tassen, die elk bedrukt kunnen worden: laptoptassen, sporttassen, toilettassen, koeltassen, reistassen, schoudertassen, strandtassen… de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

 

Een tas voor elke situatie

Door deze grote variatie en multifunctionaliteit zijn tassen uiterst geschikt als giveaways. Je geeft aan een potentiële klant een product dat ze daadwerkelijk in meerdere situaties kunnen gebruiken, en door de bedrukking op de tas zal de naamsbekendheid van jouw merk of bedrijf alleen maar groter worden. Door de mobiliteit van de tas zal jouw merk op vele plaatsen te zien zijn. Daarom is het bedrukken van tassen en deze inzetten als weggevertjes zo’n slim idee.