Waar zijn die grijze shirts?

Waar zijn die grijze shirts?

De tijden dat grijze shirts enkel bedoeld waren om te gaan hardlopen, fitnessen of trainen, zijn natuurlijk al lang voorbij. Het kleur vond stilletjes zijn weg naar het grote publiek en de kleerkasten van mannen, vrouwen en kinderen. Grijze shirts zijn dan ook heerlijk casual, maar kunnen tegelijkertijd ook heel fancy overkomen. Het hangt er maar van af voor welke stof of model je kiest.

Welke stoffen bestaan er?

Een goede tip als je grijze shirts gaat kopen - geldt zowel voor gewone kledingwinkels als online webshops - is om te kijken uit welk materiaal ze zijn gemaakt. Een vaak voorkomende stof is natuurlijk katoen. Dat voelt heerlijk zacht aan en is goed ademend. Daarnaast heb je ook nog viscose dat iets rekbaarder is en polyester, dat ook vaak wordt gebruikt voor sportkleding. Sommige mensen zweren bij katoen, terwijl anderen wel houden van een ander stofje rond hun lijf. De boodschap is dus om zelf uit te zoeken welke stof het beste bij jou past.

Met of zonder print?

Grijze shirts zijn te vinden in allerlei maten, modellen en soorten. Maar laten we vooral even stilstaan bij de prints. Vaak zijn grijze shirts al iets minder saai doordat er een licht patroontje in verweven zit. Zo blijft je shirt wel neutraal, maar springt die toch al wat sneller in het oog. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een grote, opvallende print. Ook teksten op grijze shirts zijn enorm trendy. Let wel op welke tekst je kiest. Zo is het niet aangeraden om een tekst te kiezen die je totaal niet snapt. Combineer er verder gezellig op los. Combineer grijze shirts met een broek, draag ze onder een overhemd of combineer ze met een denim jasje. Je zult zien dat die grijze shirts je look helemaal compleet maken.