Mijn ringen geheim en de laatste ringen mode trends

Mijn ringen geheim en de laatste ringen mode trends

Klein maar krachtig. Een sieraad dat in geen enkele stash mag ontbreken zijn ringen. Ikzelf bezit zo een paar honderd verschillende ringen. Echt waar. Ik draag ze niet allemaal even vaak natuurlijk. Maar in principe kan ik het hele jaar door iedere dag een andere ring dragen.

Enfin, ik krijg vaak de vraag waar ik mijn ringen koop. Waarschijnlijk omdat ik altijd nogal aparte, unieke ringen modellen draag. Geen doorsnee ring voor mij. Ik heb een winkeltje ontdekt een paar jaar geleden hier op het Nederlandse internet. En ik heb die winkel al die jaren voor mezelf gehouden. Wat ik zo tof vind aan die winkel. De prijzen zijn zeer betaalbaar voor iedereen, van bijstandsmoeder tot CEO. En het zijn echt unieke one of a kind accessoires die kom je echt nergens anders tegen. Enfin, ik wilde het geheim houden omdat ik het voor mezelf wilde houden. Erg selfish inderdaad ik ben me er bewust van. Maar niet langer, vandaag deel ik waar ik mijn leuke unieke sieraden altijd gekocht heb: ikbensieraden.nl, goedkope ringen kopen. Ja het hoge woord is eruit. Enfin zoals je ziet wanneer je de URL bezoekt dat ze verschillende soorten aanbieden. Ik ben met name weg van de zilveren ringen, de natuursteen ringen en knuckle ringen. 

Laatst wilde ik echter wat anders voor een speciale gelegenheid wilde ik eens gouden ringen dragen. En gelukkig hebben ze die ook, hier: ikbensieraden.nl, goedkope gouden ringen . Ik heb er direct een paar besteld. Mijn favoriet tot nu toe is het model vergulde ring grote bal met zirkonia. Maar ook het model grote ring met zirkonia kon ik niet laten liggen.

Enfin, zoals gebruikelijk bij ikbensieraden had ik die ringen al binnen een dag in huis. Ze waren beide in het echt eigenlijk nog leuker dan op de afbeeldingen van de website. Wederom zeer tevreden met deze ringen en ik kan weer even vooruit. Deze ringen zijn helemaal conform de laatste mode trends. En als je er dus bij wilt horen zoals ze dat zeggen dan zeker even deze webwinkel bezoeken zou ik zeggen.